”Cruiseansvarlig i Arendal Havn, Gordon Fuglestad, har fått høre historien om Linda Thommesen, og han syns det er veldig morsomt at byen har fått sin egen Elsa. Han opplyser at Arendal Havn ofte bruker «Arendelle» som en parentes i markedsføring av byen i forbindelse med cruiseskipavtalene.
– Vi vet inderlig vel at «Arendelle» er hentet fra Arendal, og når vi reiser rundt på messer som skal fronte Arendal som turistby er dette en skikkelig gratisreklame. Hvis Linda Thommesen i tillegg vil stille opp som vår egen Elsa når cruiseskipene legger til kai så hadde det vært helt topp. Dette skal jeg snakke med henne om, sier en begeistret cruiseansvarlig.
På hjemmesiden til Arendal Havn under cruisefanen blir Arendal frontet som Frost-byen med teksten «Frozen – et eventyr fra Norge og Arendal» der det beskrives at Frozen foregår i landet og byen Arendelle, direkte utledet fra Arendal.
– Det er nok et stykke fram til at folk flest er klar over at «Arendelle» er hentet fra vår by, og det er et langt lerret å bleke. Men vi jobber kontinuerlig med å informere, og når passasjerer går i land på kaia sier vi at nå er dere kommet til «Arendelle», sier han.” – Kilde: Arendals Tidende

Les mer under linken.

FROSTFEBER I ARENDELLE: – Jeg føler meg som en turistattraksjon