Regler ved leie av Havnekroa

Havnekroa kan bookes for private sammenkomster. Møte, bursdag, konformasjon, middag, sosiale sammenkomster. Stedet er ikke egnet for høy partyfaktor, høy musikk og sene kvelder.

Siste tidspunkt for avslutning er kl. 23:00 alle dager.

Brannvakt

Det skal alltid være en ansatt fra Havnekroa til stede under selskapet. Ved bestilling av mat fra Havnekroa, vil kokken fungerer som brannvakt. Brannvakt er da inkludert i prisen fra kl. 16.00 til 23.00. Utenom dette faktureres dere pr time. Brannvakten fungerer ikke som servitør.

Hvis leietaker ikke ønsker mat fra Havnekroa, er timeprisen for brannvakt kr. 495,- pr time.

Dekke selv

Hvis man ønsker å dekke til selskapet selv vil lokalene bli låst opp til avtalt tid. Alt servise er inkl. Gjestene ordner lys, servietter og duker.
Vi kan dekke for dere.
Duker, lys og servietter 40,- pr pers.
Timer for oppdekking 495,-

Servitører

Hvis dere skal skaffe servitører selv, er det greit. Av hygieniske årsaker er det ikke lov for gjestene eller vertskapet å gå inn på kjøkkenet. Servitører sendes hjem etter avtale med kjøkkenet. Vi anbefaler 1 servitør per 10 gjester. Hvis man ønsker at vi skal stå for servitører. 495,- pr time

Etter festen

Når festen er over og gjesten har forlatt lokalen blir stoler og bord satt på plass og resten av oppvasken blir tatt. Kaker, drikkevarer og gaver kan stå til neste dag etter avtale med brannvakten. 

Kaffe, drikke og bar

Husk kaffe med tilbehør, eventuelt tilbehør til baren.

Skjenkebevilling

Husk å søke om ambulerende skjenkebevilling, dette må du gjøre fordi du leier lokale i et offentlig bygg.

Søk skjenkebevilling