INDUSTRI OG TRAFIKKHAVN

Den viktigste kommersielle terminalen ligger på Eydehavn, Tromøysund, i pos 58.29,806 N 08.52,749 E. Eydehavn er en dypvannskai som tilbyr kraner (100 tonn) og håndteringsutstyr for bulklaster, prosjekt last, offshore utstyr og kontainere.

Vi har tilgjengelig store områder direkte på kaifront, tilgjengelig fabrikasjonshaller og kontorer for prosjektarbeid. Våre kaifront er direkte koblet til Nymo verft i øst.

Kaifront:
Eydehavn Hovedkai – lengde 326 meter – minimum dybde på 12,5 meter
Nymo kai – lengde 150 meter – minimum dybde på 10 meter
AT Trepark – lengde 80 meter – minimum dybde på 7 meter

Østlige innseiling:
Minimum 25 meter dybde i innselingen. Bred og meget godt merket. Ingen høydebegrensninger. Tidevannseffekt mindre enn 14 cm.

VISJON & MÅL

Vår visjon Et regionalt knutepunkt for fremtidens verdiskapere. En havn tilrettelagt, dimensjonert og utrustet for anløp av store offshore enheter og rigger.

LES MER

FASILITETER

I Arendal havn finnes tjenester som bruk av kai med fortøyningshjelp og trossebåt, ved ankomst og avgang, ISPS (adgangskort), inklusive vakthold på kai inntil 8 timer i ordinær arbeidstid, ISPS-vask av kai før ankomst.

LES MER

KOMMERSIELL
TERMINAL

Den viktigste kommersielle terminal ligger i Eydehavn, Tromøysund, i pos 58.29,806 N 08.52,749 E. Eydehavn er en dyptvannshavn som tilbyr kraner (100 tonn) ...

LES MER